سلام

روزتون بهار

بهار داره ته میکشه

این جرعه های آخر را بیشتر مزمزه کنید. هرچند خرداد همیشه میره به استقبال تابستان و بیشتر حال تابستانی داره تا بهاری

این روزهای آخر ماه رمضان را هم بیشتر مزمزه کنید. حال سحر و افطار را . حال دعا و مناجات . حال خوش لحظه های اجابت را

پنجشنبه و جمعه را هم استراحت کردم و هم به کارهای متفرقه رسیدگی کردم

هم خوش گذروندم . هم عبادت کردم . هم کلی کمک مامان و بابا کردم

برای باکس های سبزی پشت بام سایه بان درست کردیم

کلی قلمه ی تازه از گلهای تراس گرفتم و قلمه های ریشه دار را توی خاک گذاشتم

خوشمزه های خوش رنگ درست کردم

کیک درست کردم و اصلا مثل همیشه عالی از آب در نیومد. خیلی هم بد شد. ولی بازم عطر کیک سیب پیچید تو خونه

کمدم را مرتب کردم

پرده ی اتاق مامان را خودم دوخته بودم و یه اشکالی داشت باز کردم و درستش کردم و دوباره نصب کردم

با یک دوست قدیمی گپ زدم

به یک دوست تازه کلی ایده ی تازه دادم

از دست خاله کلی حرص خوردم

خیالبافی کردم

جز های قرآنم را یکی یکی جلو بردم

دعاهای مفاتیحم را کوچولوکوچولو زمزمه کردم

با پدرجان دوچرخه ی مغزبادوم را سرویس کردیم و دوساعتی نشستیم تو کوچه تا بتونه دوچرخه سواری کنه

با فندوقک شیرین کلی بازی کردم

با آقای دکتر تلفنی حرف زدم و کلی بهم دیگه غر زدیم و کلی عاشق تر شدیم و کلی برای هم نقشه کشیدیم

یه قرار خرید خواهرانه برای دوشنبه برنامه ریزی کردیم

و کلی کارهای کوچولوی حال خوب کن دیگه. 

پ ن 1: مشکلات و غصه ها هستند. نمیشه بیخیالشون شد . ولی میشه خیلی هم سخت نگرفت

پ ن 2: پدرجان به لطف پروردگار و دعاهای شما دوستای خوبم ، از شر گرفتگی رها شدند و حالشون خیلی خیلی بهتره

پ ن 3: مامان جان خیلی پاشون بهتره و همه چیز رو به بهبود هست ، فقط باید میرفتیم استخر که من اصلا براش وقت نداشتم

پ ن 4: مشکلات مالی میگذرن. مراقب حال دلمون باشیم

پ ن 5: دلم مسافرت میخواد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ شخصی مهدی فلاحی کوهساران Privacy Policy ایران کازمد فروشگاه محصولات آرایشی بهداشتی دستساز، ارگانیک و گیاهی اندیشه سبز / فرزاد شالفروش Jay تلخ و شیرین شرکت خرید و فروش فلزیاب جویندگان طلا واژه نامه استنلس استیل دانلود آهنگ رپ جدید - تهران رپ