سلام

روزتون پر از حال خوب

شکوفه های بهاری مهمون دلتون

دوستای خوبم بی نهایت دلتنگتونم

از اینهمه ابراز محبت تون بی نهایت سپاسگزارم

و براتون آرزوهای قشنگ دارم

آرزوی امسال تیلو برای تک تک تون این هست:

امیدوارم سالهای بعد وقتی از موفقیتهاتون، از اتفاقات خوبتون، از شادیهاتون تعریف میکنید، جملتون را اینطوری آغاز کنید: همه چیز از سال 98 شروع شد

خیلی وقته نبودم

دلم برای تک تک تون تنگ شده

به تک تک تون فکر کردم و تو ذهنم بودید

برای تک تک تون دعا کردم

پیش از شروع سال سعی کردم روزهای آخر 97 را با شادی و دلخوشی به پایان برسونم

از لحاظ مالی روزهای سختی را گذروندم ولی سعی کردم کنار عزیزانم لحظات شاد و بی نهایت خاطره انگیزی بسازم

برای اولین بار مغزبادوم و فندوق را با هم بردیم میدان امام . در یک روز بارونی با دوتا فسقلی کلی لبخند و شادی و خاطره ساختیم

بعد از شروع سال هم هر روز یک برنامه برای خودم و اطرافیانم چیدم که لحظه ها به شادترین حالت ممکن سپری بشن

خونه قدیمی را با کلی تلاش و زحمت و صرف کلی انرژی تخلیه کامل کردیم. خداحافظی باهاش برام ساده نبود، اما ازش دل کندیم و دلمون را گره زدیم به لحظه های تازه

سعی کردم با هفت سین کوچولوم بهار را به خونه دعوت کنم

توی تراس تا جایی که جا داشت گل جا دادیم و کنار ماهی قرمزها گوشه ی بهارانه شادی برای هممون درست کردیم

با کمک بابا انباری ها را قفسه بندی کردیم و سامان دادیم

دوتا دراوری که تو خونه ی قدیمی جا گذاشته بودم را با خودم آوردم و بساط رنگ آمیزی را به پا کردم و دوباره بردمشون تو اتاقم

کلی چیزای قدیمی خاطره انگیز پیدا کردیم و کلی خاطره بازی کردیم

به باغچه سرزدیم و سبزی و گل کاشتیم

سبزی های روی پشت بام به زیباترین حالت ممکن سبز شدند

نعناهایی که تو باغچه ی جلوی مجتمع کاشتیم به زیباترین حالت خودشون رسیدند

کلی گل قلمه زدم و کلی استقبال از این قلمه ها شد

هرکسی اومد عید دیدنی و دلش قلمه گل خواست بهش قلمه گل هدیه کردیم

خلاصه که سعی کردیم بهار را جشن بگیریم و حس و حال خوبی داشته باشیم

پ ن 1: عیدی خریدم عیدی دادم . عیدی گرفتم

پ ن 2: آقای دکتر حالشون بهتره ، ولی باید منتظر روند درمان و جواب آزمایش ها بمونیم و هنوز کمی نگرانم

پ ن 3:  بیشتر روزهای عید را با آقای دکتر سرسنگین گذروندیم ولی سعی کردیم حال دل هم را خراب نکنیم

پ ن 4: اونقدر دفترم نامرتب و بهم ریخته س که گفتن نداره

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اذر دنیز Maggie Nancy تور زمینی وان از تبریز برترین دبیران کنکور و دبیرستان کسب درآمد از معتبرترین و بهترین سایت های کلیکی ایرانی و خارجی ارتودنسی ثابت-نکات ریز و مهم انجام نقشه برداری