سلام

روزتون گل و بلبل

تولد عشق اردیبهشتی من گذشت و من هیچکاری جز یک تبریک تلفنی نکردم

پنجشنبه این هفته را دوتایی با هم رفتیم تو بغض و از دوری نالیدیم و بازم هیچکاری نکردیم

فعلا هم از قرار عاشقانه هیچ خبری نیست

پنجشنبه صبح خیلی حال ندار و زار از خواب بیدار شدم

با آقای دکتر حرف زدم و حال هر دومون به شدت گرفته بود و دپرس بودیم

تو رختخواب به خودم گفتم میتونی همه امروز را به رخوت بگذرونی ، میتون هم پاشی رو رنگ و حال روزت را عوض کنی

و مسلما چون من تیلوتیلو هستم پاشدم سریع و زنگ زدم خانم تمیزکار، گفتم میای کمکم ؟

گفت نیم ساعت دیگه اونجام

منم صبحانه را خوردم و با خانم تمیزکار مشغول شدیم

ظهر بود که خانم تمیزکار رفت و منم به خرده به گل و گلکاری روی پشت بام و جلوی درب ورودی پرداختم

بعد هم ناهار خوشمزه مامان را خوردم و به همه دور و بری ها خبر دادم میخوام برای عصر برم خونه خاله

خاله چند روز پیش خوردن زمین و پاشون به شدت کوبیده شده و چند روزی هست که پاشون توی آتل هست

این شد که قرار شد ساعت 4

دوش گرفتم و آرایش کردم و با مامان و خواهر و مغزبادوم و یک جعبه شیرینی راه افتادیم

تا نزدیک غروب اونجا بودیم و گفتیم و خندیدم

و پنجشنبه دلگیررا اینطوری به بهترین شکل ممکن به اتمام رسوندیم

جمعه هم خواهرا خونه ما بودند و عصر برنامه دلمه درست کردن چیدیم و کلی گفتیم و خندیدیم و دلمه پیچیدیم

خیلی وقتا حال دلمون انتخابی هست. شاید انتخاب سختی باشه، اما بازم ممکنه.

هنوز این حال خراب و سرفه با من هست ، ولی من دیگه بهش توجهی ندارم

اجازه نمیدم بهارم را هیچی دلگیر و بدحال کنه

پ ن 1: روزهای طلایی میگذرن و هیچوقت برنمیگردن

پ ن 2: باید کارهای تازه ای کلید بزنم

پ ن 3: هنوز شنبه را آغاز نکردیم به فکر تعطیلات آخر هفته هستیم

پ ن 4:  کفش های تازه ای که خریده بودم را نپوشیده بودم تا اولین با وقتی بپوشم که میخوام با آقای دکتر هم قدم بشم

دیدم انگار قضیه خیلی کش اومده و نشد که بشه . منم امروز کفشهای تازه را پوشیدم و مطمئنم که قدمهایی که میخوایم کنار هم برداریم نیاز به کفش نو نداره

نیاز به همدلی و عشق داره

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شمیم باران مجله پزشکي الودکتر Jennifer دنیای تکنولوژی ودانش آریا يادي از مكتب برتر my scholastic سیب گرافیک ردیاب خودر رادار پروپوزال معماری پیکور